Районна избирателна комисия Кюстендил


РЕШЕНИЕ
№ 14-ЕП/НС
Кюстендил, 25.04.2024

ОТНОСНО: Осъществяване на контрол при предаването и приемането на изборните книжа – удостоверения и др., отпечатаните хартиени бюлетини, контролиране и съпровождане на транспортните средства до Областна администрация – Кюстендил

На основание чл. 70, ал. 4, ал. 6, чл. 72, ал. 1, т. 1 от Изборния кодекс. Районна избирателна комисия в Десети изборен район – Кюстендилски:

РЕШИ:

Упълномощава Евелина Стефанова Нешева и Цветанка Емилова Харалампиева - членове на Районна избирателна комисия в Десети изборен район - Кюстендилски да приемат отпечатаните хартиени бюлетини, изборни книжа и материали, да осъществяват контрол при транспортирането, доставката, разпределението и съхранението им, както и да подписват съответните приемно-предавателни протоколи във връзка с произвеждането на изборите  за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 09 юни 2024 г.

Упълномощава Евелина Стефанова Нешева и Цветанка Емилова Харалампиева - членове на Районна избирателна комисия в Десети изборен район - Кюстендилски да участват при предаване и приемане на отпечатаните хартиени бюлетини, съвместно с представител на Областна администрация – Кюстендил по предварително утвърден график в присъствието на упълномощени представители на печатницата изпълнител, да подпишат приемо-предавателните протоколи, както и да съпроводят транспортните средства с хартиените бюлетини до сградата на Областна администрация – Кюстендил.

Упълномощава Евелина Стефанова Нешева и Цветанка Емилова Харалампиева - членове на Районна избирателна комисия в Десети изборен район - Кюстендилски да осъществят контрол по разпределението на хартиените бюлетини съвместно с Областна администрация – Кюстендил по общини и подпишат приемо-предавателните протоколи.

Упълномощава Евелина Стефанова Нешева и Цветанка Емилова Харалампиева  - членове на Районна избирателна комисия в Десети изборен район - Кюстендилски, съвместно с Областна администрация – Кюстендил да предават изборни книжа и материали при тяхното разпределяне на съответните общини на територията на Десети изборен район – Кюстендилски, както и да подписват съответните приемно-предавателни протоколи съвместно с представител на Областна администрация – Кюстендил.

Упълномощава Евелина Стефанова Нешева и Цветанка Емилова Харалампиева  - членове на Районна избирателна комисия в Десети изборен район – Кюстендилски, да участват съвместно с Областна администрация Кюстендил при приемане и предаване на всякакви други изборни книжа и документи, неописани по- горе, на съответните общински администрации.

Упълномощава Евелина Стефанова Нешева и Цветанка Емилова Харалампиева - членове на Районна избирателна комисия в Десети изборен район – Кюстендилски да удостоверяват целостта на лентата при отваряне на запечатеното помещение и неговата неприкосновеност.

Решението подлежи на обжалване пред ЦИК чрез Районна избирателна комисия в Десети изборен район - Кюстендилски в 3-дневен срок  от обявяването му.

Председател: Венцеслав Благоев Механджийски

Секретар: Илиян Георгиев Хаджийски

* Публикувано на 25.04.2024 в 18:56 часа

Календар

  • ПонВтСрЧетПетСъбНед
    12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031 

Решения

  • № 81-ЕП/НС / 16.05.2024

    относно: Поправка на техническа грешка на Приложение 1 към Решение № 78 -ЕП/НС от 14.05.2024 г. на Районна избирателна комисия Десети изборен район – Кюстендилски

  • № 80-ЕП/НС / 16.05.2024

    относно: Промяна в състава на членовете на СИК на територията на община Дупница, област Кюстендил при произвеждане на изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 09 юни 2024 година

  • № 79-ЕП/НС / 14.05.2024

    относно: Относно одобряване на графичния файл на образец на бюлетината за народни представители, при произвеждане на изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 09 юни 2024 г.

всички решения